Lamkel Zé zorgt voor problemen bij Antwerp: Zijn waarde keldert

Lamkel Zé zorgt voor problemen bij Antwerp: "Zijn waarde keldert"

19-06-2020 21:32
15

Wat zal er bij Antwerp gebeuren met Didier Lamkel Zé. De Kameroener was niet aanwezig voor de eerste trainingen bij The Great Old en lijkt op weg naar de uitgang. Antwerp hoopt echter op de jackpot, al is het nog maar de vraag wie zoveel geld wil betalen voor de onvoorspelbare Lamkel Zé.

Zijn contract ontbinden ziet er alleszins niet in, dat geeft Willy Reynders (ex-TD van Lokeren) aan bij Gazet van Antwerpen. "Als een speler met een ­grote waarde zoiets doet, worden er oogjes dichtgeknepen. Dat zegt iets over hoe sterk je als club staat", klinkt het.

Een soortgelijke beslissing als Club Brugge deed met Diagne zal er dus niet gebeuren. "Wat Club met Diagne deed -sterk ­reageren en zeggen: 'niet met ons'- kan Antwerp niet doen met Lamkel Zé. Dat kan alleen als je niet afhankelijk bent van enkelingen", klinkt het.

Intussen moet Antwerp steeds minder hopen op een jackpot, weet Reynders. "Hoe meer aandacht naar die zaak gaat, hoe meer zijn waarde keldert. Clubs die aan zijn mouw trekken, zullen nu zeggen: 'lig jij nog maar wat dwars bij Antwerp, dan zal de prijs wel zakken'.", aldus Reynders.