Nog 'maar' 6000 abonnementen aan de man gebracht, Anderlecht steekt tandje bij

Nog 'maar' 6000 abonnementen aan de man gebracht, Anderlecht steekt tandje bij

18-06-2020 16:11
76

Sinds 20 mei kunnen fans van RSC Anderlecht een abonnement aanschaffen voor het komende seizoen, maar als een sneltrein loopt die verkoop voorlopig niet. Bijna een maand later staat de teller op 6000 exemplaren. De Brusselaars zetten nu een tandje bij.

Tot op heden konden de trouwe supporters genieten van een voorrangsperiode om hun lopende abonnement te verlengen. Dat deden dus al zo'n 6000 mensen. Zeker niet dramatisch, maar evenmin overweldigend, ook al geeft Anderlecht zelf wel aan tevreden te zijn. Ter vergelijking: bij Royal Antwerp FC en KV Mechelen is de kaap van de 10.000 in zicht of zelfs al gerond, terwijl Club Brugge nu al afstevent op een vol huis.

Om de fans wat warmer te maken, plaatste Anderlecht een nieuw bericht op de eigen kanalen. Paars-wit hoopt vooral in te spelen op het gevoel van haar aanhang, zo lijkt het. 'Wij geven niet om leeftijd. Wij geven om talent. De toekomst is hier', staat onder meer te lezen op het Twitter-account.

Op de website schrijft Anderlecht dan weer het volgende: 'De trouwe steun van onze supporters was afgelopen seizoen ongezien. Jullie waren fantastisch. Daarom willen we meer dan ooit onze dankbaarheid uiten en het voor iedereen mogelijk maken om ons te kunnen blijven steunen. En daar doen we een inspanning voor. Voor iedereen. Samen maken we onze toekomst even roemrijk als ons verleden. En daar hebben we iedereen met een paars-wit hart meer dan ooit voor nodig. Mauves un jour. Mauves toujours', luidt het besluit.