Andere clubs kunnen vruchten plukken van zijn acht weken werk bij Anderlecht

"Andere clubs kunnen vruchten plukken van zijn acht weken werk bij Anderlecht"

10-06-2020 08:15
21

Anthony Vanden Borre (32) zal geen nieuwe kans krijgen bij RSC Anderlecht. De rechtsachter werkte na drie jaar afwezigheid keihard aan een comeback, maar spierblessures gooiden roet in het eten. Toch kan Vanden Borre volgens clubdokter Chris Goossens nog wel elders aan de slag.

Zo vindt Goossens dat Anderlecht individueel te weinig aandacht kreeg om écht zijn stempel te drukken. En zo lijkt er een definitief einde te komen aan de profcarrière van Banden Borre. "Tenzij een andere club hem aanwerft. Vanden Borre blijft een gast met kwaliteiten. Als een andere club wat langer geduld heeft en hem individueel blijft begeleiden, is niets onmogelijk", klinkt het in Het Nieuwsblad.

De vraag is alleen of Vanden Borre het nogmaals kan opbrengen om dag in dag uit te werken aan zijn fitheid. "Vanden Borre moet dan wel de mentale kracht hebben om zijn programma rigoureus te blijven volgen. Andere teams kunnen straks misschien de vruchten plukken van die acht maanden werk die hij bij Anderlecht leverde", besluit Goossens.