'Drie Premier League-ploegen willen Batshuayi, Chelsea houdt vast aan vraagprijs'

'Drie Premier League-ploegen willen Batshuayi, Chelsea houdt vast aan vraagprijs'

07-06-2020 17:23
5

Michy Batshuayi gaat komende zomer vertrekken bij Chelsea. De Rode Duivel kan rekenen op belangstelling uit de Premier League, maar Chelsea houdt momenteel nog altijd vast aan zijn hoge vraagprijs.

Chelsea is op dit moment volop aan het onderhandelen van Timo Werner. Als de overstap van de Duitser afgewerkt is, mag Batshuayi beschikken. Dat meldt Sunday Express. Drie ploegen zijn bereid onze landgenoot in de Premier League te houden, maar botsen op de hoge eisen van Chelsea.

De Londenaren houden momenteel nog altijd vast aan de hoge vraagprijs van 40 miljoen pond, circa 45 miljoen euro. West Ham United is de enige ploeg die op dit moment wil onderhandelen. Newcastle United houdt momenteel de boot af, aangezien de club midden in een overname zit.

De kans is volgens Sunday Express echter groot dat de Magpies in de dans zullen springen eenmaal de overname afgerond is. De laatste geïnteresseerde is Crystal Palace, waar Batshuayi in de tweede helft van vorig seizoen al op huurbasis speelde, maar die club knapt voorlopig af op de vraagprijs van Chelsea.