Wellenreuther eerste keus? “Wellicht zal Anderlecht Van Crombrugge verkopen”

Wellenreuther eerste keus? “Wellicht zal Anderlecht Van Crombrugge verkopen”

Gepubliceerd: zaterdag 6 juni 2020 om 12:14za 06-06-2020 om 12:14

RSC Anderlecht haalt met Timon Wellenreuther een nieuwe doelman in huis. De Duitse goalie werd opgeleid bij Schalke 04 en komt over van Willem II. Youri Mulder geeft tegenover Sporza zijn mening.

Wellenreuther is een meevoetballende keeper. "Een niet-meevoetballende doelman, dat bestaat tegenwoordig niet meer. Wanneer je als keeper niet goed kunt voetballen, kom je er niet meer doorheen. Buiten de 16 voetballen, dat kan hij wel. Dat is hij gewend van bij Willem II.”

Volgens Mulder is de 24-jarige sluitpost gehaald als nummer één onder de lat. "Anderlecht heeft wel twee goeie keepers nu, maar wellicht zullen ze Van Crombrugge verkopen. Ik denk niet dat Wellenreuther het type is dat zomaar tevreden zal zijn met de tweede plek. Die zal de strijd wel aangaan."

"Maar dat Anderlecht hem gehaald heeft, zal wel als vervanger zijn van Van Crombrugge. Die staat niet voor niks op verschillende lijstjes. Wellenreuther zal zich nog moeten ontwikkelen, maar hij kan ook een topkeeper worden. Hij is nog maar 24 en kan alleen nog maar beter worden”, aldus Mulder.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een droom wordt werkelijkheid voor Cyriel Dessers! #KRCGenk #Genk #Dessers #Heracles #Utrecht #NAC #Lokeren #OHL #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws