Ga alles doen om Waasland-Beveren in een positief daglicht te stellen

"Ga alles doen om Waasland-Beveren in een positief daglicht te stellen"

Gepubliceerd: donderdag 4 juni 2020 om 12:30do 04-06-2020 om 12:30

Nicky Hayen (39) is de nieuwe trainer van Waasland-Beveren. Hij werd donderdag voorgesteld met een persconferentie, die overigens niet van een leien dakje verliep. 

"Ik zal er alles aan doen om de club in een positief daglicht te stellen", vertelde Hayen onder meer aan Het Laatste Nieuws. Alsof de duivel ermee speelde viel net op dat moment het licht uit in de perszaal... 

Waasland-Beveren wil met Hayen gaan voor stabiliteit. "Het is fijn om te horen dat de club op langere termijn wil werken. 1A of 1B speelden geen cruciale rol om op dit aanbod in te gaan. Het doel zal hetzelfde zijn, namelijk de spelers individueel beter maken en elke dag keihard werken.” 

Gelukkig kent Hayen de selectie al redelijk goed. "Als coach van STVV nam ik vorig jaar bijna alle wedstrijden van Waasland-Beveren onder de loep. Ik ken de waarde dus al van heel wat spelers. Ik wil aanvallend voetbal brengen, maar iedereen moet weten dat ze hard zullen moeten werken. Als voetballer moet je altijd iets doen om iets te bereiken. Ik zou graag hebben dat de spelers hun grenzen leren te verleggen.” 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Is Hayen de juiste kandidaat?

(40 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws