Van Eetvelt ambitieus: “Er kunnen onvoorstelbare dingen gebeuren bij Anderlecht”

Van Eetvelt ambitieus: “Er kunnen onvoorstelbare dingen gebeuren bij Anderlecht”

Gepubliceerd: woensdag 3 juni 2020 om 18:15wo 03-06-2020 om 18:15

De paleisrevolutie bij RSC Anderlecht is compleet. Tegenover Sporza geeft CEO Karel Van Eetvelt tekst en uitleg over de hervormingen bij paars-wit. De ambities zijn groot. Vincent Kompany speelt een belangrijke rol in het verhaal.

Kompany kon ook aan de slag bij Pep Guardiola, maar koos voor Anderlecht. Waarom? "Dat is de vraag van 1 miljoen. We hebben een lang gesprek met Vincent gehad, maar dat blijft onder ons. Er was meteen veel energie. We hebben gevoeld dat we dezelfde ambities hebben en tot 95 procent van onze ideeën delen. Voor Kompany voelde dit project op dit moment het beste aan."

Anderlecht is nog bezig met puzzelen, maar Van Eetvelt ziet een rooskleurige toekomst voor Anderlecht. "Wouter, Vincent en ik, en voor een stuk ook Marc, als we dat allemaal in elkaar gepuzzeld krijgen, zullen er onvoorstelbare dingen gebeuren. Het is vooral dat geloof in elkaar dat er ontstaan is."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws