Terugkeer van Wuytens naar België? Ze hebben navraag gedaan

Terugkeer van Wuytens naar België? "Ze hebben navraag gedaan"

Gepubliceerd: woensdag 3 juni 2020 om 13:16wo 03-06-2020 om 13:16

Stijn Wuytens besloot onlangs om na vijf seizoenen AZ afscheid te nemen van de club. De verdediger is op zoek naar een nieuwe uitdaging. En dan liefst niet in Nederland. Onder andere een terugkeer naar België behoort al tot de opties.

"Na tien jaar in Nederland heb ik de wens om in een andere competitie te spelen", vertelt Wuytens in Het Nieuwsblad. "Ik heb een mooie periode gehad bij AZ, maar het is nu tijd om een ander pad te bewandelen. Als ik had verlengd, dan was de kans groot dat ik mijn carrière zou afsluiten in Alkmaar. Het was een mooie optie, maar ik koos liever voor iets anders", geeft hij aan.

Een terugkeer naar België zou een optie zijn. "Enkele Belgische clubs hebben al navraag gedaan bij mijn zaakwaarnemer, maar concreet is dat nog niet", onthult Wutens. "Met mijn ervaring kan ik veel clubs een dienst bewijzen. Ik hoop nog enkele jaren voetballer te zijn. Het einde komt dichterbij, dus ik begin ook stilaan na te denken over een carrière na het voetbal."

De éénmalige belofteninternational kwam in België één seizoen uit voor GBA. In Nederland speelde de verdediger voor PSV, De Graafschap, Willem II en AZ.
 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws