Mbokani: Standard, Anderlecht, Club Brugge ... Ik sluit niets uit

Mbokani: "Standard, Anderlecht, Club Brugge ... Ik sluit niets uit"

Gepubliceerd: maandag 1 juni 2020 om 19:10ma 01-06-2020 om 19:10

Laatste update: maandag 1 juni 2020 om 19:11ma 01-06-2020 om 19:11

Dieumerci Mbokani weet nog niet waar zijn toekomst ligt. De 34-jarige Ebbenhouten Schoen heeft een aflopend contract bij Antwerp. Beide partijen onderhandelen over een verlenging, maar een akkoord is er nog niet.

Bij Proximus Sports kreeg Mbokani de vraag waar zijn toekomst ligt. "Ik weet nog niet of ik volgend seizoen ook de kleuren van Antwerp zal dragen", gaf hij aan. "Ik wil een tweejaarig contract, maar ze hebben me mij enkel een éénjarig contract aangeboden", onthult de spits.

Antwerp lijkt zo stilaan te moeten vrezen dat er toch geen akkoord komt. "Dat er zoveel spelers vertrekken bij Antwerp (Sinan Bolat, Kevin Mirallas, Wesley Hoedt, ...) is ook bijzonder jammer. Het baart me toch wat zorgen", geeft Mbokani aan.

De Congolees heeft naar verluidt een aanbieding uit China gekregen, maar sluit ook niet uit dat hij in België blijft. "Anderlecht, Standard, Club Brugge ... Ik sluit niets uit en sta open voor alles", verrast Mbokani.

Mbokani was het voorbije seizoen goed voor achttien doelpunten bij Antwerp. Door zijn sterk seizoen kreeg hij de Ebbenhouten Schoen, de tweede uit zijn carrière.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws