'Barcelona heeft transfergeld nodig en hoopt op veertig miljoen van Man City'

'Barcelona heeft transfergeld nodig en hoopt op veertig miljoen van Man City'

Gepubliceerd: maandag 1 juni 2020 om 17:13ma 01-06-2020 om 17:13

Manchester City en Barcelona zijn in vergevorderde onderhandelingen over Nelson Semedo. De rechtsback van de Catalanen is op weg naar Manchester City om Barça op die manier meer financiële armslag te geven.

Barcelona wil, mede door de coronacrisis, wat meer geld in het laatje krijgen en lijkt dat via een transfer van Semedo te gaan bewerkstelligen. Dat schrijft de Catalaanse krant Sport. De vleugelverdediger heeft zelf immers groen licht gegeven voor een transfer, in tegenstelling tot spelers als Ivan Rakitic. Die wil Barcelona liever niet verlaten.

Semedo heeft wel oren naar een overstap, zeker omdat de geïnteresseerde club Manchester City is. De Portugees wil graag onder trainer Pep Guardiola spelen en heeft Barcelona laten weten dat hij graag zou zien dat de overstap rond komt. De Catalanen hoopten Semedo nog in te kunnen zetten in een ruildeal met Inter voor Lautaro Martínez, maar dat zag de back dus niet zitten.

Manchester City wil echter liever niet betalen en ziet ook meer in een ruildeal, waarbij Joao Cancelo naar Barcelona zou kunnen vertrekken. De Catalanen zijn echter vastberaden, zetten in op een transfersom en vragen naar verluidt veertig miljoen euro voor Semedo.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws