'Bizarre taferelen in Kroatië: spelers vechten na afloop op parkeerplaats'

'Bizarre taferelen in Kroatië: spelers vechten na afloop op parkeerplaats'

01-06-2020 12:15 Laatste update: 12:24
2

In Kroatië is een wedstrijd in de halve finale van het nationale bekertoernooi zondagavond helemaal uit de hand gelopen. Rijeka bereikte de finale van de beker door Osijek thuis met 3-2 te verslaan en de verliezers konden dat niet zo goed hebben.

Eros Grezda, aanvaller van Osijek, besloot na de wedstrijd om wraak te nemen. Op het veld was het bij vlagen al onvriendelijk, maar op de parkeerplaats voor het stadion kwam het tot een echte confrontatie. Grezda sloeg Antonio Colak, doelpuntenmaker namens Rijeka, hard op het hoofd en er ontstond een vechtpartij. Dat blijkt uit het officiële rapport van de wedstrijd, dat in handen is van het Kroatische Index.

De aanvaller van Osijek, in 2017 nog verantwoordelijk voor de uitschakeling van PSV in de voorrondes van de Europa League, moest uiteindelijk door de politie in bedwang gehouden worden. Grezda en zijn ploeggenoten waren woest over beslissingen van de scheidsrechter, die een speler van Osijek wegstuurde en Rijeka voor een licht vergrijp een strafschop toekende. Na ingrijpen van de politie keerde de rust op de parkeerplaats weer terug. Grezda hangt een forse straf boven het hoofd.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie