Odjidja over situatie bij Anderlecht: Als Vince iets in zijn hoofd heeft...

Odjidja over situatie bij Anderlecht: "Als Vince iets in zijn hoofd heeft..."

Gepubliceerd: zondag 31 mei 2020 om 20:45zo 31-05-2020 om 20:45

Laatste update: zondag 31 mei 2020 om 21:07zo 31-05-2020 om 21:07

Vadis Odjidja heeft recent bijgetekend bij KAA Gent. De kans dat hij ooit nog terugkeert bij Anderlecht wordt zo nog kleiner. Nochtans komt hij goed overeen met Vincent Kompany, die nu ook aandeelhouder van de club is. 

Volgens Odjidja is dat een uitstekende zaak voor Anderlecht. "Als Vincent iets in zijn hoofd heeft, zal het er niet uitgeraken tot hij het gerealiseerd heeft. Hij gelooft in zijn project. 't Zou spijtig zijn mocht hij dat niet doen. En als je de middelen hebt om aandelen van je club te kopen, waarom niet?", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Wouter Vandenhaute was bovendien ook lange tijd makelaar van Odjidja. "We hebben een tijdje samengewerkt, ja, maar het is niet dat ik hem door en door ken. Sinds anderhalve à twee maanden ben ik weg bij 'Let's Play'. Sidi Haroun doet nu mijn zaken."

Een comeback bij Anderlecht past niet in de plannen. "Ach, het feit dat ik hier verlengd heb tot 2023, bewijst dat ik me goed voel bij AA Gent. Ik denk trouwens niet dat ik mijn laatste contract getekend heb. Dat hoop ik toch. In 2023 zal ik 34 zijn, maar ik zie me sowieso doorgaan tot mijn 36ste. Hopelijk bij AA Gent."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws