Ook supporters van Anderlecht reageren: Hebben nog geduld over

Ook supporters van Anderlecht reageren: "Hebben nog geduld over"

Gepubliceerd: vrijdag 29 mei 2020 om 12:30vr 29-05-2020 om 12:30

Laatste update: vrijdag 29 mei 2020 om 12:30vr 29-05-2020 om 12:30

De supporters van Anderlecht zagen de afgelopen jaren heel wat pionnen komen en gaan. Nu zou Wouter Vandenhaute als voorzitter aan de slag gaan. Frank Eeckhout, lid van de Fanboard, reageert positief bij Sporza.

"CEO Karel Van Eetvelt had al aangekondigd dat hij de boel wou herstructureren", aldus Eeckhout. "Dan is het misschien een logisch gevolg dat Coucke een stap opzij zet na alle kritiek die hij te verwerken kreeg. We krijgen met Wouter Vandenhaute nu een voorzitter die uit de sportwereld komt."

Bij Coucke was dat vaak een probleem. "Coucke was toch vooral een zakenman. KV Oostende kun je met alle respect niet vergelijken met Anderlecht. Twee jaar geleden gaf hij de supporters wel hoop, omdat de club in buitenlandse handen dreigde te vallen. We hadden gehoopt dat de financiële injectie ons goed zou doen, maar onze verwachtingen werden niet ingelost."

Eeckhout kent de prioriteiten bij Anderlecht. "Het bestuur moet eerst orde op zaken stellen in de financiële cijfers. Daarna moeten ze de jeugdspelers bij de club proberen te houden en de ploeg gericht versterken. De supporters hebben al veel geduld gehad, maar we hebben wel nog wat over. Voor ons is het vooral belangrijk dat er mooi voetbal op de mat komt, de resultaten zullen dan wel volgen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws