OFFICIEEL: Standard slaat slag bij Eupen door ... clubdokter weg te lokken

OFFICIEEL: Standard slaat slag bij Eupen door ... clubdokter weg te lokken

Gepubliceerd: woensdag 27 mei 2020 om 15:12wo 27-05-2020 om 15:12

Nu het normale leven zich stilaan weer op gang trekt, kan Standard Luik volop beginnen nadenken over komend seizoen. Zo moest de club op zoek naar een oplossing in de medische staf. Die werd ook gevonden, bij regiogenoot KAS Eupen.

Na negen jaar trouwe dienst heeft Jean Vervier, de vaste clubdokter van de Rouches, besloten om een stap terug te zetten, staat te lezen op de clubwebsite. Dat had de man in december vorig jaar al aangegeven. Vervier geeft de eerste ploeg van Standard uit handen, al zal hij wel nog actief blijven binnen de jeugdacademie op Sclessin.

Standard moest dan ook een vervanger aanwerven. Die haalt het weg bij Eupen. Bertrad Vanden Bulck, een 34-jarige sportdokter, zal zich vanaf volgend seizoen over de spelerskern van de Rouches ontfermen. Vanden Bulck werkte sinds 2013 aan de Kehrweg, maar trekt daar nu de deur dicht.

Zo krijgt de staf van Standard al wat meer vorm. De hoofdvraag blijft echter welke rol Michel Preud'homme op zich zal nemen. Er klinken steeds luidere geruchten als zou de oud-doelman er de brui aan geven als coach. De naam van Cristian Panucci circuleert in de wandelgangen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws