'Iemand heeft zijn mond voorbij gepraat, maar Kuyt kan wel hoofdcoach worden'

'Iemand heeft zijn mond voorbij gepraat, maar Kuyt kan wel hoofdcoach worden'

Gepubliceerd: woensdag 27 mei 2020 om 11:30wo 27-05-2020 om 11:30

Zaakwaarnemer Rob Jansen bevestigt dat Feyenoord in 2021 Dirk Kuyt als hoofdcoach wil aanstellen. Ook het nieuws dat Fons Groenendijk en Henrik Larsson in beeld zijn als assistenten, is volgens de belangenbehartiger waar.

Jansen begeleidt Kuyt, Groenendijk en Larsson. "De toekomstplannen rond Dirk Kuyt zelf bij Feyenoord lagen al langer op straat", zegt de zaakwaarnemer in het Algemeen Dagblad. "John de Wolf heeft recent bijgetekend en hij heeft dus een doorlopend contract. En de namen van Fons Groenendijk en Henrik Larsson zijn inderdaad ook gevallen in de Kuip."

Nu het nieuws naar buiten is gelekt, wil Jansen niet over het plan van Feyenoord en Kuyt liegen. "Iemand heeft waarschijnlijk zijn mond voorbij gepraat en dus ligt dit zomaar allemaal op straat. Het is allemaal nog prematuur, er is echt helemaal niets in kannen en kruiken. Dus de presentatie van de volgende staf zou ik dit zeker niet willen noemen, maar dat er op die manier over wordt nagedacht, daar ga ik niet over liegen", aldus Jansen.

Ook John de Wolf blijft onder Kuyt actief als assistent-trainer. De rechterhand van Dick Advocaat, die in 2021 afscheid neemt van Feyenoord, heeft nog een doorlopend contract.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws