Update: 'Antwerp licht aankoopoptie niet, Gano en Hoedt verlaten Bosuilstadion'

Update: 'Antwerp licht aankoopoptie niet, Gano en Hoedt verlaten Bosuilstadion'

Gepubliceerd: woensdag 27 mei 2020 om 08:00wo 27-05-2020 om 08:00

Laatste update: dinsdag 2 juni 2020 om 09:14di 02-06-2020 om 09:14

Royal Antwerp FC moet voor zondag 31 mei beslissen over de aankoopopties in het contract van Wesley (26) Hoedt en Zinho Gano (26). Het Nieuwsblad weet echter dat de club al besliste om van beide jongens afscheid te nemen.

Gano wordt gehuurd van KRC Genk, maar Antwerp is niet zinnens om hem definitief in te lijven. Met 300 speelminuten vindt The Great Old het niet de moeite waard om een transfersom van 1,7 miljoen euro op tafel te leggen. In totaal raakt Gano aan niet meer dan twee doelpunten voor Antwerp, al sluit men op de Bosuil een nieuwe huurperiode dan weer niet uit.

Naast Gano zal ook Hoedt afscheid nemen van Antwerp. De Nederlandse verdediger wordt gehuurd van Southampton FC. Ondanks het feit dat Hoedt een vaste waarde was, blijkt een transfersom van acht miljoen euro niet realistisch. Bovendien stak de defensieve kracht zelf ook niet onder stoelen of banken dat hij opnieuw naar een topcompetitie in Europa wil.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Vind jij dat Hoedt bij Antwerp moet blijven?

(859 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws