'Newcastle gaat voor dure Barça-speler Coutinho en voert gesprekken'

'Newcastle gaat voor dure Barça-speler Coutinho en voert gesprekken'

Gepubliceerd: dinsdag 26 mei 2020 om 18:15di 26-05-2020 om 18:15

Philippe Coutinho heeft meerdere opties in de Engelse Premier League, waaronder Newcastle United. De club heeft al gesprekken gevoerd met het management van de Braziliaan.

Dat meldt Mundo Deportivo. Coutinho speelde het afgelopen seizoen op huurbasis voor Bayern München, dat de koopoptie van 120 miljoen euro niet heeft gelicht. Coutinho keert dus terug naar FC Barcelona, maar of zijn toekomst daar ligt is de grote vraag. Waarschijnlijk niet. Barcelona staat open voor een vertrek van de peperdure aanvaller.

Newcastle United biedt mogelijk uitkomst. De hyperambitieuze club is van plan om op korte termijn grote stappen te zetten en daar horen grote spelers bij. Volgens MD zijn er op de achtergrond gesprekken gaande tussen Coutinho en Newcastle. De club heeft het sportieve plan uitgelegd aan zijn zaakwaarnemer.

Naast Newcastle zijn ook Manchester United, Chelsea, Tottenham Hotspur en Arsenal geïnteresseerd. Newcastle kan Coutinho alleen betalen als de spraakmakende overname is afgerond. De club is binnenkort in Saudische handen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws