Bournemouth-doelman 'tijdens boodschappen doen' besmet: Beangstigend

Bournemouth-doelman 'tijdens boodschappen doen' besmet: "Beangstigend"

Gepubliceerd: dinsdag 26 mei 2020 om 14:14di 26-05-2020 om 14:14

Bournemouth-doelman Aaron Ramsdale is besmet met het coronavirus. De ploeggenoot van Arnaut Danjuma Groeneveld heeft maandag een positieve testuitslag binnen gekregen, bevestigt hij tegenover The Sun.

Sinds de Premier League-clubs zich opmaken voor de herstart van de competitie, zijn er twee grote testrondes gehouden: bij ronde één waren er zes besmettingen, daarna zijn er twee bij gekomen en één van hen is dus Ramsdale. "Het was zeker een schok van mij. Ik ben met niemand in contact geweest en toch heb ik het", aldus de 22-jarige doelman, die zelf vermoedt dat hij tijdens het boodschappen doen besmet is.

Ramsdale vertoonde naar eigen zeggen niet de symptomen die bij het coronavirus horen. "Dus het is zeker beangstigend dat dit mij – als jong, gezond persoon – kan overkomen. Maar het is nu eenmaal gebeurd. Ik ben niet de eerste en ik zal zeker niet de laatste zijn."

Ramsdale en zijn partner zitten sinds maandag in isolatie. De herstart van de Premier League staat vooralsnog gepland voor medio juni en lijkt niet in gevaar te komen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws