'Vertonghen en Tottenham Hotspur na acht seizoenen dicht bij afscheid'

'Vertonghen en Tottenham Hotspur na acht seizoenen dicht bij afscheid'

Gepubliceerd: zaterdag 23 mei 2020 om 20:26za 23-05-2020 om 20:26

Volgens ESPN is de kans zeer groot dat Jan Vertonghen na dit seizoen transfervrij vertrekt bij Tottenham Hotspur. Beide partijen bereiken maar geen akkoord over een nieuw contract.

Vertonghen en Tottenham voeren al maanden gesprekken over een contractverlenging, maar witte rook is niet in zicht en lijkt er ook niet te komen. Volgens ESPN zet de Belg in op een tweejarige verbintenis, Tottenham heeft andere plannen. Vertonghen staat echter wel open voor een langer verblijf bij Tottenham. 

Het contract van Vertonghen loopt eind juni af. Er staan nog negen wedstrijden op het programma voor Tottenham en manager José Mourinho zou daarin graag een beroep doen op de centrale verdediger. Volgens ESPN bestaat de kans dat Vertonghen in een 'ongebruikelijke situatie' gevraagd wordt om een korte verbintenis te tekenen bij de club die zijn eisen voor een langere verbintenis van tafel veegde. Hij kan dan echter pas in augustus aansluiten bij een eventuele volgende club.

AS Roma, Internazionale en Ajax zijn genoemd als mogelijke opties voor Vertonghen, al is het de vraag of zijn oude club nog interesse in hem heeft. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws