'Engelse clubs willen Barcelona ontdoen van op een zijspoor geraakte Coutinho'

'Engelse clubs willen Barcelona ontdoen van op een zijspoor geraakte Coutinho'

Gepubliceerd: vrijdag 22 mei 2020 om 18:41vr 22-05-2020 om 18:41

Philippe Coutinho heeft komende zomer een belangrijke beslissing te maken. Er is voldoende interesse in de Braziliaanse spelmaker van Barcelona, dat vastbesloten is om Coutinho zo snel mogelijk te verkopen.

In Catalonië hoopte men volgens El Mundo Deportivo in eerste instantie dat Bayern München geld zou neertellen voor de aanvallend ingestelde middenvelder. Coutinho speelt immers op huurbasis voor Der Rekordmeister en zij hebben een optie tot koop van 120 miljoen euro, maar daar gaat Bayern geen gebruik van maken.

Diverse andere clubs hebben zich wel al gemeld bij Kia Joorabchian, de zaakwaarnemer van Coutinho. Zelf wil de Braziliaan graag naar Chelsea en die club heeft te kennen gegeven wel geïnteresseerd te zijn in de diensten van de 27-jarige Coutinho. Ook Manchester United en Leicester City willen Coutinho graag overnemen en op de achtergrond houdt ook Newcastle United de situatie rond de stilist nauwlettend in de gaten.

Barcelona hoopt tussen de tachtig en de negentig miljoen euro te kunnen krijgen voor Coutinho, die in Camp Nou nooit heeft kunnen laten zien waarom de club hem voor 120 miljoen euro van Liverpool overnam. Met een terugkeer naar Engeland wil Coutinho weer terug naar zijn oude niveau.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bij Cercle-doelman Miguel Van Damme werd opnieuw leukemie vastgesteld Veel sterkte Miguel, we staan met de hele VoetbalPrimeur-familie achter jou! #VanDamme #Cercle #CercleBrugge #JPL #VeelSterkteMiguel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws