Verliest Zulte Waregem veelscorende spits definitief? We zijn in gesprek

Verliest Zulte Waregem veelscorende spits definitief? "We zijn in gesprek"

Gepubliceerd: donderdag 21 mei 2020 om 08:11do 21-05-2020 om 08:11

Laatste update: donderdag 21 mei 2020 om 08:11do 21-05-2020 om 08:11

De kans bestaat dat Zulte Waregem-aanvaller Robert Mühren ook volgend seizoen in de spits staat bij SC Cambuur. Foeke Booy, technisch manager van de club uit Leeuwarden, is blij met het 'prachtige signaal' van de goalgetter.

Cambuur stevende af op promotie naar de Eredivisie, tot de Keuken Kampioen Divisie werd afgekapt vanwege het coronavirus. Mühren laat zich echter niet uit het veld slaan. De van Zulte Waregem gehuurde spits, die met 26 goals in 29 competitiewedstrijden aan de lopende band scoorde, wil volgend seizoen alsnog promoveren met de club uit Leeuwarden.

"Robert heeft gezegd: er is ons een stuk onrecht aangedaan, dat willen we rechtzetten. Dat was een prachtig signaal, ook naar de rest van de groep", reageert Booy bij Voetbal International. "We zijn met Robert en zijn zaakwaarnemer in gesprek over wat de mogelijkheden zijn."

Mühren keert deze zomer in principe terug naar België, waar zijn contract bij Zulte nog een jaar doorloopt. Booy hoopt dat Cambuur hem deze zomer weer kan bekostigen. "Alle clubs hebben door de coronacrisis een klap gehad, maar wij hebben door het mislopen van promotie een dubbele klap gehad. Dat komt keihard aan. We moeten nu goed nadenken over hoe we met de situatie en de centjes omgaan."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws