Club Brugge haalt Sobol definitief binnen: Ze zijn tevreden over hem

Club Brugge haalt Sobol definitief binnen: "Ze zijn tevreden over hem"

19-05-2020 19:30
42

Bij Club Brugge hoopt men na het kampioenenseizoen de ploeg ook bij elkaar te kunnen houden. Spelers zoals Krépin Diatta en Emmanuel Dennis dreigen echter te vertrekken. Eduard Sobol lijkt dan weer te blijven.

Volgens makelaar Sergey Serebrennikov is de kans groot dat Club Brugge Sobol ook definitief overneemt. "Er zijn enkele juridische problemen, maar die zijn praktisch opgelost", zegt hij bij UA Football. "Ik denk dat de komende dagen alles zal worden opgelost. Hij blijft hoogstwaarschijnlijk speler van Club Brugge", aldus Serebrennikov.

Er was afgelopen winter interesse uit de Premier League, maar Sobol voelt zich goed bij Blauw-Zwart. "Club Brugge werd kampioen en Eduard leverde daar een grote bijdrage aan. Fans houden van hem en ze zijn tevreden over hem bij Club Brugge. Hij is ook tevreden over zichzelf en hoe dit jaar is verstreken", aldus Serebrennikov.

Club Brugge huurt Sobol momenteel van Shakhtar Donetsk, maar kon een aankoopoptie bedingen in het huurcontract. Die zou rond de vier miljoen euro liggen.