Carrasco: We zullen er alles aan doen om volgend jaar nóg sterker te zijn

Carrasco: "We zullen er alles aan doen om volgend jaar nóg sterker te zijn"

18-05-2020 21:36

Door de coronacrisis stelde de UEFA het EK, dat oorspronkelijk deze zomer gepland stond, een tijd geleden al uit naar medio volgend jaar. Criticasters vrezen dat dat geen goed nieuws is voor de Rode Duivels, aangezien enkele bepalende spelers stilaan op leeftijd zijn. Yannick Carrasco ziet dat niet zo.

"Wij zullen er alles aan doen om volgend jaar nóg sterker te zijn", verzekert de flankaanvaller van Atlético Madrid in gesprek met RTBF. "Velen zeggen ons als favoriet. Het is waar dat we een jaartje ouder zullen zijn, maar dat verandert echt niet zoveel. Los daarvan kunnen we er ook niets aan veranderen."

In tussentijd raakte wel bekend dat Roberto Martinez ook in 2021 van de partij zal zijn. Dat stemt Carrasco tevreden. "Martinez zal er ook zijn en iedereen is daar blij om", laat de Rode Duivel weten. "Hij is een mooie persoonlijkheid. Met hem is het geven en nemen. Wanneer we terugkeren naar België, laat hij ons steeds onze familie bezoeken. Hij is zeer menselijk", besluit Carrasco vol lof.