'Hazard en Courtois doen goed woordje over Doku bij Zidane'

'Hazard en Courtois doen goed woordje over Doku bij Zidane'

16-05-2020 14:17 Laatste update: 15:04
3

Jérémy Doku (17) ontpopte zich dit seizoen tot een van de revelaties bij RSC Anderlecht. Gezien zijn leeftijd en potentieel wordt hem een grote toekomst voorspeld. Misschien wel bij het grote Real Madrid, waar Eden Hazard en Thibaut Courtois een goed woordje voor hem gedaan hebben. Dat meldt DefensaCentral.

Doku wordt door het Spaanse medium geprezen voor zijn explosiviteit en flexibiliteit in de aanval. De vergelijking met Liverpool-speerpunt Sadio Mané kan daardoor gelegd worden. Lovende woorden voor de 17-jarige, die in de toekomst misschien zelfs de overstap kan maken naar een Europese topcompetitie.

Wat gedacht van La Liga? Het goudhaantje van Anderlecht zou namelijk bejubeld worden door Rode Duivels Courtois en Hazard. DefensaCentral zegt dat zij over Doku hebben gesproken met hun coach Zinédine Zidane.

Ondanks de lovende woorden zal een transfer wellicht nog even op zich laten wachten. Doku komt nog maar net piepen op het hoogste niveau en staat nog onder contract bij paars-wit tot juni 2022.