UPDATE: 'Ook Rennes mengt zich in strijd om Genk-target Kudus'

UPDATE: 'Ook Rennes mengt zich in strijd om Genk-target Kudus'

13-05-2020 18:47 Laatste update: 13-05-2020 18:47
Jupiler Pro League 25 Reacties

KRC Genk is al bezig aan de voorbereidingen op volgend seizoen en blijft speuren naar versterking. Onder andere op het middenveld zoekt men naar nieuwe pionnen. Eén van die pionnen komt mogelijk uit Denemarken.

Bij het Turkse Fanatik valt te lezen dat Mohammed Kudus flink in trek is. De negentienjarige Ghanees van FC Nordsjaelland wordt gevolgd door onder andere KRC Genk, Fenerbahçe, Lazio, Everton en Eintracht Frankfurt.

Kudus viel het voorbije seizoen op met negen doelpunten en één assist in negentien partijen voor Nordsjaelland. Een goedkope bedoening zal het echter niet worden. Zo kost Kudus, die nog een contract tot december 2021 heeft bij de Deense club, naar verluidt vijf miljoen euro.

UPDATE: Het Belang van Limburg bevestigt de interesse van KRC Genk in Kudus. De Limburgers hebben de middenvelder verschillende keren gescout en hopen hem ook te kunnen aantrekken. De interesse in Kudus is echter groot, waardoor de prijs flink is gestegen. De middenvelder dreigt daardoor ook te duur uit te vallen voor Genk.

UPDATE: Kudus lijkt niet langer spek voor de bek van Genk te zijn. De middenvelder staat volgens Foot Mercato hoog op het verlanglijstje van Rennes. De Franse club heeft naar verluidt ook al een bod gedaan op Kudus. Zijn club Nordsjaelland vond dat echter nog niet goed genoeg. Het hoopt op de absolute jackpot voor Kudus.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie