Nieuwe ploegmaat voor Meunier? 'Ndidi (ex-Genk) in de belangstelling van PSG'

Nieuwe ploegmaat voor Meunier? 'Ndidi (ex-Genk) in de belangstelling van PSG'

Wilfred Ndidi kon rekenen op ruime belangstelling van Europese topploegen. Nu is daar met kersvers Frans kampioen PSG nog een mooie naam aan toegevoegd. De Parijse club zoekt nog een sterke middenvelder om de as op zijn best te krijgen. Dat meldt ESPN.

De 23-jarige Nigeriaan maakte de voorbije jaren furore in het middenveld van Leicester City. Het stond met een derde plek goed gepositioneerd voor een Champions League-ticket toen de coronacrisis uitbrak. Wanneer hij beslist om in te gaan op de avances van PSG, speelt hij volgend seizoen alvast zeker in het Miljoenenbal. De club van Rode Duivel Thomas Meunier werd deze week namelijk uitgeroepen tot landskampioen in de Ligue 1.

Ndidi, die in 2017 de overstap maakte van Racing Genk naar de Premier League, prijkte eerder ook al op het lijstje van Manchester United. Daarop liet hij verstaan dat hij voorlopig geen reden heeft om te vertrekken bij Leicester. Ndidi’s kostprijs kan naar verluidt oplopen tot meer dan vijftig miljoen euro.

Naast Ndidi zou PSG ook denken aan Thomas Partey van Atletico Madrid en Tiemoue Bajayoko van AS Monaco. Beide spelers hebben hetzelfde profiel als de Nigeriaan, maar hebben elk een stevige clausule in hun contract staan. PSG mag dus, ongeacht wie van het drietal de overstap zal maken, een flinke som mogen neertellen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie