Amerikanen nemen KV Oostende over, Dierckens blijft wel voorzitter

Amerikanen nemen KV Oostende over, Dierckens blijft wel voorzitter

28-04-2020 18:27 Laatste update: 29-04-2020 10:26
11

KV Oostende lijkt zo goed als zeker gered. De club heeft na lang zoeken en onderhandelen dan toch een akkoord bereikt met overnemer PMG.

Eerder gaf voorzitter Frank Dierckens al aan dat er een akkoord was met PMG. Nu is dat ook helemaal definitief. 'Frank Dierckens heeft deze week een definitieve overeenkomst  getekend met een Amerikaanse investeringsgroep omtrent de overname en investering in onze voetbalclub KV Oostende', deelt de club trots mee.

'Hiermee is de toekomst van KV Oostende verzekerd. Momenteel wordt sereen en hard gewerkt aan ons licentiedossier dat maandag 4 mei zal worden voorgelegd aan het BAS. Na het behalen van de licentie zal uitgebreider gecommuniceerd worden', aldus de Oostendenaren.

Update: De overname van het Amerikaanse investeringsfonds is in kannen en kruiken. KV Oostende is in handen van Pacific Media Group. Het Nieuwsblad meldt dat er vorige week met Marc Coucke een akkoord is bereikt en nu is de overdracht van de aandelen met voorzitter Franck Dierckens ondertekend. Hij blijft wel voorzitter met een minderheidsparticipatie en de structuur blijft gelijk bij de kustclub. PMG zal sportief de lijnen uitzetten.