'Leko kan na vertrek bij Club Brugge comeback maken in Jupiler Pro League'

'Leko kan na vertrek bij Club Brugge comeback maken in Jupiler Pro League'

15-04-2020 09:47
35

Royal Antwerp FC weet nog niet of het de bekerfinale mag spelen, maar ook wat betreft de spelersgroep en staf is er nog veel onduidelijkheid. Zo neemt The Great Old mogelijk afscheid van Laszlo Bölöni. Ivan Leko wordt alvast genoemd als mogelijke opvolger.

Bölöni gaf aan dat zijn vertrek bij Antwerp nog geen feit is, maar dat de gesprekken met Luciano D'Onofrio nog volop lopend. Toch leeft het gevoel op de Bosuil dat Antwerp voor een nieuw hoofdstuk gaat. Als mogelijke opvolger staat Leko nog steeds hoog op het verlanglijstje, aldus Sport/Voetbalmagazine.

De Kroaat nam na het seizoen 2019-2020 afscheid van Club Brugge. Leko werd vervangen door Philippe Clement, die op een zucht van de landstitel staat met Blauw-Zwart. De oud-speler van Club Brugge koos voor een avontuur bij Al-Ain (Dubai), maar dat stopte al in december. Nu wordt Leko nadrukkelijk aan Antwerp gelinkt.

Naast Leko werd ook Bernd Storck (Cercle Brugge) al genoemd als mogelijke opvolger voor Bölöni. De komende weken wil Antwerp de knoop doorhakken.