Ik wil volgend seizoen absoluut spelen, bij Antwerp of ergens anders

"Ik wil volgend seizoen absoluut spelen, bij Antwerp of ergens anders"

14-04-2020 18:05
1

Antwerp FC heeft een mooi seizoen achter de rug, maar daar kon Dylan Batubinsika niet echt van genieten. De Franse verdediger was vorig seizoen nog een basispion, maar verloor die plek dit seizoen. Een nieuw seizoen bankzitten ziet hij niet meteen zitten.

Batubinsika wil niet per se vertrekken bij Antwerp, maar wil wel verzekerd zijn van speelminuten. "Ik sta nog twee seizoenen onder contract want na mijn eerste jaar heb ik meteen verlengd tot 2022. Mijn doel is simpel: ik wil absoluut spelen, hier of ergens anders", zegt hij bij Les Titis du PSG.

"Als dat bij Antwerp kan, waarom niet? Van de centrale verdedigers is er alvast één die gehuurd wordt (Hoedt) en één die nog niet verlengd heeft (Arslanagic). Maar het is wel nodig dat ik een heel seizoen speel om weer op het juiste spoor terecht te komen. Ik sta dus open voor elk project dat aan mij wordt gepresenteerd", sluit hij een vertrek niet helemaal uit.

Batubinsika speelde in totaal negen wedstrijden voor Antwerp dit seizoen. Daarin was hij goed voor één doelpunt. Zijn laatste wedstrijd dateert al van 1 september.