Breaking news

Schuin oog naar poule A: Rode Duivels supporteren best voor Zwitsers tegen Turkije

Samy blijft Lierse nog steeds volgen: De club zit nog in mijn hart

Samy blijft Lierse nog steeds volgen: "De club zit nog in mijn hart"

Gepubliceerd: woensdag 8 april 2020 om 21:40wo 08-04-2020 om 21:40

Lierse SK ging enkele jaren geleden volledig kopje onder toen Maged Samy besloot om geen geld meer in de club te pompen. De club ging failliet en gaat nu verder door het leven onder twee projecten: Lierse-Kempenzonen en Lyra-Lierse. Die eerste volgt Samy nog.

De Egyptenaar is al een tijdje vertrokken bij Lierse, maar volgt het nieuwe project wel. "Ik heb de voorbije maanden veel matchen gezien via Lierses livestream en was heel opgelucht toen bleek dat ze zich wisten te redden in Eerste Amateur", klonk het in Gazet van Antwerpen.

Samy besloot om geen geld meer in de club te stoppen en is niet al te geliefd bij de aanhang van Lierse. "De club zit nog steeds in mijn hart. Gaandeweg is Lierse een deel van mijn leven geworden", vertelt hij.

Hij hoopt ooit nog terug te kunnen keren naar Lier, als supporter dan. "Als Lierse Kempenzonen op een dag speelt voor de promotie naar 1A wil ik er bij zijn. Vroeg of laat gaat dat gewoon gebeuren. Ik durf hopen en denken dat de supporters me dan niet scheef zullen bekijken", besluit hij.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws