Dessers lonkt naar het buitenland: Het moment om die stap te zetten

Dessers lonkt naar het buitenland: "Het moment om die stap te zetten"

Gepubliceerd: dinsdag 7 april 2020 om 20:03di 07-04-2020 om 20:03

Cyriel Dessers wordt links en rechts gevraagd naar een mogelijke overstap naar Feyenoord, maar hij sluit een buitenlandse transfer niet uit. De spits van Heracles Almelo stelt dat zijn ambities ook buiten de Nederlandse en Belgische landsgrenzen liggen.

Dessers gaf al meermaals aan dat hij onder de indruk is van Feyenoord. "Feyenoord is een hele mooie club, dat weet iedereen, maar ik heb ook wel de ambitie en de droom om buiten Nederland of België te spelen. Ik denk dat nu wel het moment is om die stap te zetten", zegt hij tegen FOX Sports. Dessers vertelde onlangs aan VoetbalPrimeur al dat er diverse clubs zijn komen kijken voor hem.

Bij Feyenoord speelt met Steven Berghuis wel een speler van wie de 25-jarige Belg onder de indruk is. "Berghuis en ik staan nu samen op nummer één van de topscorerslijst (beiden scoorden vijftien keer in de Eredivisie, red.). Daar ben ik wel echt van onder de indruk, hoe hij de ploeg nu draagt bij Feyenoord is echt sterk."

Ook voor zijn voormalig trainer Erik ten Hag heeft Dessers lovende woorden. De twee werken kortstondig samen bij FC Utrecht. "Ik heb maar een half jaar met Erik ten Hag kunnen werken bij FC Utrecht, maar ik heb toen zo'n evolutie doorgemaakt, ik ben nog altijd heel erg onder de indruk van wat hij kan en hoe hij met mij heeft gewerkt."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws