Peter Morren tijdens coronacrisis: Hou contact met iedereen van KRC Genk

Peter Morren tijdens coronacrisis: "Hou contact met iedereen van KRC Genk"

Gepubliceerd: vrijdag 3 april 2020 om 14:21vr 03-04-2020 om 14:21

Nu het voetbal enkele weken onderbroken is, moet iedereen wiens job eraan verbonden is alternatieven zoeken. Peter Morren, commununicatiemanager van KRC Genk gaf in Sport/Voetbalmagazine een interview over hoe zijn dagen er nu uitzien. 

“Normaal vertrek ik om 8 uur naar Genk, ook nu ben ik al voor 8 uur op. Ik lees alle kranten en persberichten om op de hoogte te blijven van de verhalen”, zegt Morren. Het voetbal ligt stil maar dat betekent niet dat hij geen werk meer heeft: "We zijn als communicatieteam heel actief op de sociale media. Ook ben ik bezig met heel wat projecten op lange termijn.”

Om zich buiten het werk bezig te houden heeft Morren enkele bezigheden: “Ik ga nagenoeg elke dag met mijn hond wandelen. Mijn werkdag loopt vaak door tot ’s avonds, dan zorg ik voor mijn avondeten. Koken is pure ontspanning voor mij.”

Het coronavirus
Op de vraag of hij bang is van het virus antwoord Morren twijfelend: “Dat valt wel mee, ik probeer me aan de voorschriften te houden. Ik heb niet te klagen over mijn weerstand, ik heb zelfs nog nooit een gewone griep gehad.”

Communicatie met de club
Behalve zijn communicatieteam heeft hij het meest contact met technisch directeur Dimitri de Condé: “We praten elke dag over de club, spelers en de huidige situatie in het voetbal. Ook blikken we vooruit op volgend seizoen. Ook probeer ik regelmatig contact te houden met spelers en de trainer. Dat doe ik door hun te bellen of via videochat, lokaal heb ik niet meteen dringend verzoek”, aldus Peter Morren.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws