Boateng kwaad op Bayern München: 'Dat ze me daar voor straffen, vind ik triest'

Boateng kwaad op Bayern München: 'Dat ze me daar voor straffen, vind ik triest'

Gepubliceerd: donderdag 2 april 2020 om 11:47do 02-04-2020 om 11:47

Jerôme Boateng is diep teleurgesteld in Bayern München. De Duitse grootmacht heeft de 31-jarige verdediger een boete opgelegd, omdat hij zijn woning verliet.

Dat is tegen de richtlijnen die Bayern München heeft opgesteld vanwege het coronavirus. Boateng had geen toestemming om zijn huis te verlaten en heeft volgens de club gefaald om zijn voorbeeldfunctie te vervullen. Het illegale tripje van Boateng lekte deze week uit via de Duitse krant BILD, nadat hij in de vangrail was gereden met zijn Mercedes.

"Ik was op weg naar mijn vierjarige zoontje. Die had me aan de telefoon verteld dat hij ziek was", countert Boateng. "Ik begrijp deze sanctie dan ook niet. Ik kan elke straf hebben, als die rechtvaardig is. Dat is nu niet het geval."

"Ik besef wel dat het fout was om de club niet op de hoogte te stellen, maar op dat moment dacht ik alleen maar aan mijn zoontje. Als mijn kind mij nodig heeft, dan ga ik, hoe laat ook, of wat me dat ook kost. Ik wil de eerste vader zien die op zo'n moment niet gaat om bij zijn vierjarig zoontje te zijn. Dat ze me daar voor straffen, vind ik triest."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws