Opvallende onthulling: 'Coucke trok 'Project Kompany' bij Anderlecht in twijfel'

Opvallende onthulling: 'Coucke trok 'Project Kompany' bij Anderlecht in twijfel'

Gepubliceerd: maandag 30 maart 2020 om 16:44ma 30-03-2020 om 16:44

Voor Marc Coucke is het sinds zijn overname van Anderlecht flink zoeken geweest. De voorzitter van paars-wit heeft nog geen succesrecept gevonden bij de club. Hij dacht dat even met het project-Kompany gevonden te hebben, maar blijkt toch niet overtuigd.

Zo klinkt het bij Het Laatste Nieuws dat Coucke toch zijn twijfels heeft (of had) over Kompany en diens project. 'Binnen de vier muren van Neerpede vragen werknemers zich af of Vincent Kompany doorheeft dat Coucke de eerste was om ‘Project Kompany’ in twijfel te trekken', klinkt het.

Wantrouwen
Heel wat werknemers lijken ook niet meteen overtuigd te zijn van Coucke zelf en vooral dan diens beslissing om heel wat mensen te laten gaan. 'Het slagveld aan trainers en sportief directeurs dat Coucke aanrichtte, maakte van Neerpede een Huis van Wantrouwen. Veel maatjes heeft de voorzitter zelfs niet in zijn eigen club.'

Men haalt onder andere het voorbeeld van Luc Devroe erbij, die bij KV Oostende nog de rechterhand was van Coucke, maar bij Anderlecht al snel werd ontslagen.

Ook Michael Verschueren wordt als voorbeeld genomen. Hij was er zich naar verluidt niet van bewust dat zijn taken deels gingen overgenomen worden door onder andere Karel Van Eetvelt en Peter Verbeke.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws