Vrees Gent wordt werkelijkheid: David is klaar voor een stap hogerop

Vrees Gent wordt werkelijkheid: "David is klaar voor een stap hogerop"

Gepubliceerd: maandag 30 maart 2020 om 16:00ma 30-03-2020 om 16:00

Jonathan David was dit seizoen bezig aan zijn grote doorbraak en heeft zich flink in de kijker gespeeld van buitenlandse clubs. Een mooie transfer lonkt, al hoopt KAA Gent hem nog minstens één seizoen te houden. Dat lijkt bijzonder moeilijk te gaan worden.

Zo vertelt Nick Mavromaras, de makelaar van de Canadese spits, dat het nu misschien weleens tijd is geworden om te vertrekken. "Jonathan is klaar voor de volgende stap", vertelt hij in Rhur Nachrichten. "Hij wil graag naar de Bundesliga. Alleen moeten we in eerste instantie nog wat afwachten", klinkt het.

Volgens Mavromaras is David zeker ook goed genoeg voor een stap hogerop. "De sprongen die hij maakt in zijn ontwikkeling blijven enorm", voegt de makelaar eraan toe. "Strikt genomen speelt Jonathan eigenlijk nog maar zijn eerste volledige seizoen als prof. In Europa zijn er weinig betere twintigjarigen. Jonathan is een supervoetballer, een speler voor de vijf beste clubs in Europa", besluit Mavromaras.

David moet Gent alvast flink wat geld opleveren. Volgens de Duitse website Transfermarkt is de Canadees de duurste speler in ons land. De voorbije weken en maanden werd de aanvaller al gelinkt aan clubs zoals Bayer Leverkusen en Ajax.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws