Ik heb een wrang gevoel overgehouden aan mijn periode bij KRC Genk

"Ik heb een wrang gevoel overgehouden aan mijn periode bij KRC Genk"

Gepubliceerd: maandag 30 maart 2020 om 11:45ma 30-03-2020 om 11:45

Lierse Kempenzonen heeft Tom Van Imschoot voorgesteld als nieuwe coach. Van Imschoot was eerder dit seizoen T2 bij KRC Genk, maar werd samen met Felice Mazzu aan de deur gezet. Dat viel hem duidelijk zwaar.

Van Imschoot is ontgoocheld over zijn tijd bij KRC Genk. "Na drie jaar goed werk geleverd te hebben als hoofdcoach bij Lommel SK, klopte KRC Genk vorige zomer op de deur. Na vijf maanden is dat door omstandigheden fout afgelopen" vertelt hij bij Het Belang Van Limburg.

"Ik heb tijd gehad om na te denken en heb een degout gekregen van de rol van assistent-trainer. Ik heb daar echt een wrang gevoel aan overgehouden. Daarom is het een bewuste keuze om voortaan mijn toekomst zelf in handen te houden."

Van Imschoot vond zijn ontslag onterecht. "Ik vind dat ik goed werk heb geleverd in de Luminus Arena, maar ik werd samen met de hoofdtrainer geslachtofferd. Dat is frustrerend. Ik stond machteloos. Als ik door mijn werk ten onder ga, moet ik maar alleen naar mezelf kijken. Maar in Genk had ik dat gevoel totaal niet.”

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws