UPDATE: ‘KV Oostende ziet verdediger naar Ligue 2 trekken’

UPDATE: ‘KV Oostende ziet verdediger naar Ligue 2 trekken’

Gepubliceerd: maandag 30 maart 2020 om 07:46ma 30-03-2020 om 07:46

Laatste update: vrijdag 5 juni 2020 om 18:29vr 05-06-2020 om 18:29

Het Laatste Nieuws meldt dat er een exodus op komst is bij KV Oostende. Maar liefst zestien spelers gaan de kustclub verlaten. Voorzitter Frank Dierckens geeft momenteel prioriteit aan de overnamedeal.

Zes spelers hebben een optie om één seizoen extra te blijven. Er wordt echter geen enkele optie gelicht. Zo vertrekken Dutoit, Milovic, Neto, Vargas en Akpala straks gratis. Ook Özkan zal gratis de deur uitlopen, maar hij zat al heel het seizoen in de B-kern. Bij het lichten van een optie wordt het salaris met 20 procent verhoogd.

Als Pacific Media Group de hoofdaandeelhouder wordt zal de kern ook flink vernieuwd worden. Lombaerts, Ndenbe, Sané en Jonckheere zijn einde contract en die laatste lijkt op weg naar KV Kortrijk. Verder zullen ook Sanneh (Anderlecht), Palaversa (Man City), Verstraete (Antwerp), Sagna (Club), Niane (Charleroi) en Sylla (Zulte Waregem) KV Oostende gaan verlaten.

Update: Logan Ndenbe vertrekt naar Franse tweedeklasser Guingamp, dat meldt Het Laatste Nieuws. De 20-jarige linksback was einde contract bij de kustclub en speelde afgelopen seizoen in totaal negen wedstrijden. In 2017 haalde KVO Ndenbe binnen van Moeskroen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws