Odoi baalt nog steeds wat van afgesprongen transfer naar 'droomclub' ... Legia

Odoi baalt nog steeds wat van afgesprongen transfer naar 'droomclub' ... Legia

Gepubliceerd: zondag 29 maart 2020 om 11:40zo 29-03-2020 om 11:40

Denis Odoi zit inmiddels al vier seizoenen bij Fulham FC. Onze landgenoot is er sinds zijn komst een vaste waarde, of dat nu in de Championship of in de Premier League was. Toch had de loopbaan van Odoi er helemaal anders kunnen uitzien. De Leuvenaar heeft namelijk een speciale droomclub ... Legia Warschau!

"Absoluut", geeft Odoi bij Het Nieuwsblad zijn voorliefde voor de Poolse topclub toe. "En ik had er nog bijna gespeeld ook. Het ging tussen Fulham en Legia. Maar in Polen moesten ze wachten op de verkoop van een andere speler, dus duurde het allemaal wat langer. Ik speelde er een sterke match in de Europa League met Lokeren. Dat zullen ze onthouden hebben. En Besnik Hasi was er coach, vandaar ook misschien", aldus de verdediger.

Blijkbaar spreekt de sfeer die bij Legia hangt, Odoi erg aan. In zijn interview verwijst hij ook naar een club als Partizan Belgrado, waar supporters negentig minuten lang roepen en tieren. "Awel, spelen voor zo’n kolkende massa, dat lijkt me echt de max", beaamt Odoi. "Die oorverdovende sfeer, die vette tifo’s… Of ik nu nog zou gaan? Tuurlijk, waarom niet? Mooie stad, geweldige stadion, knettergekke fans… Wat wil je nog meer als speler?"

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws