'Ambitieus Deinze promoveert en wil concurrentie aangaan met Gent en Essevee'

'Ambitieus Deinze promoveert en wil concurrentie aangaan met Gent en Essevee'

Gepubliceerd: zaterdag 28 maart 2020 om 21:16za 28-03-2020 om 21:16

In Eerste Klasse A en B is er nog geen duidelijkheid over het einde van het seizoen, maar dat is er wel in het amateurvoetbal. Zo zijn ook de kampioenen bekend. Eén daarvan is KMSK Deinze, dat bijzonder ambitieus is.

Door de promotie van KMSK Deinze mag het zich opmaken voor een seizoen in Eerste Klasse B. Onder de leiding van voorzitter Denijs Van De Weghe is het ook bijzonder ambitieus. Het is al bezig aan de uitbouw van het huidige stadion en gaat zelfs voor meer.

De voorzitter van de club wil namelijk blijven overtuigen met Deinze. Dat weet men ook bij Proximus. 'De ambitie van Van De Weghe stopt niet in 1B', schrijft men.

'Hij wil met Deinze op termijn naar de hoogste klasse om daar de strijd aan te gaan met 'grote buren' KAA Gent en Zulte Waregem', valt er te lezen.

Van De Weghe zelf bevestigt ook dat er heel wat ambitie is. "We spelen nu met jonge, Vlaamse spelers die de ambitie hebben om hoger te spelen. Zij blijven ook in 1B bij ons, maar er zal ook nog wat versterking komen. Het is de bedoeling om nu langer dan 1 jaartje in 1B te blijven", klinkt het bij Sporza.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws