Communicatie van Anderlecht krijgt stevige kritiek: Een leugen

Communicatie van Anderlecht krijgt stevige kritiek: "Een leugen"

Gepubliceerd: woensdag 25 maart 2020 om 18:18wo 25-03-2020 om 18:18

RSC Anderlecht besloot vorige week om afscheid te nemen van Pär Zetterberg. Het Zweedse clubicoon werd ontslagen omwille van naar verluidt financiële redenen. De manier waarom dat werd gecommuniceerd, leverde de club heel wat kritiek op.

Zo klonk het op de officiële website dat het door de coronacrisis flink wat geld moest besparen. Een ontslag van Zetterberg was daardoor onvermijdelijk. Dat bericht werd inmiddels al van de website gehaald, maar Nordin Jbari is het nog niet vergeten.

"Men had geen zin meer om onder deze voorwaarden met Zetterberg door te gaan, maar dan moeten ze dat gewoon zeggen", is hij streng voor Anderlecht bij Complètement Foot.

"Want als men zegt dat Zetterberg enkel ontslagen werd door de financiële gevolgen van de huidige situatie, is dat volgens mij een leugen", aldus de ex-voetballer.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vandaag viert @rscanderlecht de 112e verjaardag! Welke speler en welk moment zal jij nooit vergeten?! #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #JPL #VanHimst #Lukaku #Kompany #Scifo #Zetterberg

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws