Plots is Zetterberg-nieuws verdwenen op website van RSC Anderlecht

Plots is Zetterberg-nieuws verdwenen op website van RSC Anderlecht

Gepubliceerd: maandag 23 maart 2020 om 18:35ma 23-03-2020 om 18:35

Pär Zetterberg is niet langer meer werkzaam voor RSC Anderlecht. Dat deelde paars-wit zelf mee via de officiële kanalen van de club. Opvallend is dat het bericht over het vertrek van Zetterberg niet meer op de website van Anderlecht staat.

Door de coronacrisis moest ook bij Anderlecht de broeksriem aan. Volgens de club was het beter om de Zweed nu te laten gaan. Dat deelde het ook mee op haar website, maar het bericht is verdwenen van de website van paars-wit.

Klik je op het bericht van 'RSCA neemt afscheid van Zetterberg' dan kom je op een pagina met geen toegang uit. Ook wie de zoekfunctie van Anderlecht gebruikt en Zetterberg intikt, vindt niets over het ontslag van het clubicoon. 

De kans dat het om een technische storing gaat, lijkt klein. Ook op het Franstalige en het Engelstalige gedeelte van de website van Anderlecht staat niks meer over het ontslag van Zetterberg.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spelers geboren in de jaren '80, '90 en '00. Wat is jouw perfecte voorhoede? Je mag maar één speler per generatie kiezen!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws