UPDATE: Ex-speler van PSG geeft aan dat Meunier al bij Dortmund heeft getekend

UPDATE: Ex-speler van PSG geeft aan dat Meunier al bij Dortmund heeft getekend

16-03-2020 13:05 Laatste update: 15:00
7

Met een aflopend contract mag Thomas Meunier al op zoek naar andere clubs. Zijn nieuwe bestemming heeft hij mogelijk al gevonden.

Het Franse Le10Sport meldt dat Meunier richting Duitsland trekt. Onze landgenoot heeft namelijk een akkoord bereikt met Borussia Dortmund, waar hij zijn handtekening kan zetten onder een contract.

Meunier gaf aanvankelijk aan dat hij een verlenging bij Paris Saint-Germain wel zag zitten, maar een nieuw contract bleef uit. Borussia Dortmund zag zijn kans schoon om een derde Rode Duivel in huis te halen. Met Axel Witsel en Thorgan Hazard heeft het al twee Belgen in de selectie zitten.

Zo komt er een einde aan het Franse avontuur van Meunier. Hij werd in de zomer van 2016 weggehaald bij Club Brugge. De Rode Duivel speelde tot dusver 128 keer voor PSG. Daarin was hij goed voor dertien doelpunten en 21 assists.

Update: Alleen een officiële bekendmaking scheidt Thomas Meunier nog van Borussia Dortmund. Dat stelt Jérôme Rothen, oud-speler van onder meer AS Monaco en Paris Saint-Germain, bij RMC Sport. "Het is niet bijna rond, hij hééft al in Dortmund getekend. Ik kan jullie deze informatie met zekerheid geven, maar ik kan er verder niet meer over zeggen", aldus Rothen.