Update: 'Courtois staat weken aan de kant met een liesblessure'

Update: 'Courtois staat weken aan de kant met een liesblessure'

10-03-2020 12:15 Laatste update: 12:30
9

Na Eden Hazard en Kevin De Bruyne sukkelt een nieuwe Rode Duivel met een blessure. Het Laatste Nieuws meldt dat de doelman van Real Madrid geblesseerd is aan de lies. Vandaag ondergaat hij bijkomende testen.

Real Madrid ging ten onder op het veld van Real Betis met 2-1. Courtois verliet het stadion al mankend en de sluitpost zal bijkomende testen ondergaan om de ernst van de blessure in te schatten. Het kan zijn dat Courtois enkele weken aan de kant staat.

Courtois is een belangrijke pion bij Real Madrid en na een korte periode van kritiek heeft de goalie zich sterk herpakt. Vrijdag moet Real Madrid in de competitie tegen Eibar aantreden en vervolgens staat de Champions League-wedstrijd tegen Manchester City op het programma.

Update: Het Laatste Nieuws meldt dat de eerste onderzoeken van de blessure van Thibaut Courtois hebben uitgewezen dat er een klein scheurtje is. Dat betekent dat de sluitpost enkele weken aan de kant zou staan en sowieso Eibar en Manchester City zou missen. Verdere onderzoeken moeten uitwijzen of ook de stage van de Rode Duivels in Qatar in het gedrang komt.

Update: Real Madrid heeft zelf bevestigd dat Courtois ongeveer drie weken out is met een liesblessure. De trip naar Qatar met de Rode Duivels komt mogelijk dus te vroeg.