Net geen perfectie bij Club Brugge: Het was misschien concentratieverlies

Net geen perfectie bij Club Brugge: "Het was misschien concentratieverlies"

08-03-2020 15:48
5

Club Brugge stapte zaterdag als winnaar van het veld na de Brugse derby. Cercle Brugge kon helemaal in het slot de 2-1 scoren, een klein smetje op de overwinning van Club Brugge. 

Eduard Sobol blikt terug op het duel tegen Cercle Brugge. "het was wel geen makkelijke wedstrijd voor ons. Er waren veel duels. We begonnen goed aan de wedstrijd en duwden hen terug op hun helft. Uiteindelijk scoorden we twee keer en pakten we de drie punten. Dat is het belangrijkste. Het tegendoelpunt op het einde van de wedstrijd was misschien concentratieverlies. Dat is voetbal, er zijn altijd werkpuntjes", stelt Sobol op de website van Club Brugge.

Volgens Sobol kan Club Brugge alleen maar leren van het tegendoelpunt. "Het is goed voor ons dat we nog extra voorsprong hebben, maar hierdoor mogen we zeker niet op onze lauweren rusten. We moeten er vol voor gaan vanaf de eerste wedstrijd in de Play-Offs. Eerst volgt nog de laatste competitiewedstrijd uit op Eupen. Ook daar willen we een goede wedstrijd spelen, maar makkelijk zal het wellicht niet worden. Maar zoals iedere match gaan we ook daar voor de drie punten."