Houdt Real Hazard weg van het EK?: ‘Club heeft ultiem zeggenschap over speler'

Houdt Real Hazard weg van het EK?: ‘Club heeft ultiem zeggenschap over speler'

04-03-2020 11:54
3

Het is een regelrecht pechseizoen voor Eden Hazard bij Real Madrid. Onze landgenoot staat opnieuw voor enkele maanden aan de kant, het wordt dan ook nog nagelbijten om het EK te halen. Volgens het Spaanse Defensa Central zou Real in elk geval het laatste woord hebben omtrent deelname aan dat EK.

Het Real Madrid gezinde nieuwsmedium meldt namelijk dat Hazard en de club een getekend akkoord hebben, waarbij Real Madrid ultiem zeggenschap heeft over al dan niet deelname aan het komende Europese Kampioenschap. Zelfs als Hazard dus door de Belgische staf fit wordt verklaard, kan Real zijn speler deelname weigeren.

Hazard ging hiermee akkoord omdat hij zich anders schuldig zou voelen tegenover de club, Hazard zal zich dan ook sowieso neerleggen bij de beslissing van de club. Real Madrid zou zijn speler wel enkel niet laten deelnemen als dat expliciet op vraag van de artsen gebeurt. Zij hanteren hierbij de logica of het tornooi de voorbereiding van Hazard op het nieuwe seizoen al dan niet hypothekeert