Batshuayi verspeelt punten met Chelsea, Valencia pakt de punten tegen Betis

29-02-2020 18:13 Laatste update: 18:13

Michy Batshuayi mocht nog eens voetballen bij Chelsea, maar zal toch met een ietwat zuur gevoel terugkijken op de wedstrijd tegen Bournemouth. Tegen de laagvlieger werd het 2-2. Batshuayi zag ook een doelpunt afgekeurd worden.

Valencia - Real Betis 2-1
Drie belangrijke punten voor Valencia. Het spel in de eerste helft was van beide teams niet bijzonder, het golfde wat op en neer maar doelpunten werden er niet gemaakt.

In de tweede helft kwamen die doelpunten er wel. Kévin Gameiro opende na ongeveer een uur spelen de score: de aanvaller schoot de bal van buiten het strafschopgebied heerlijk achter een kansloze Betis-doelman Joel Robles.

Vlak voor tijd dacht Dani Parejo het duel te beslissen met de tweede treffer van Valencia. Hij schoot beheerst raak. Loren kon in extremis nog voor de 2-1 zorgen.

Bournemouth - Chelsea 2-2
Bournemouth begint zo onderhand een echte angstgegner te worden voor Chelsea. De laatste twee wedstrijden tegen de club wist Chelsea niet te winnen en ook vanmiddag lukte het de mannen van Frank Lampard niet. De club uit Londen kwam in de eerste helft op voorsprong door Marcos Alonso, die alert was nadat een inzet van Olivier Giroud terugkwam van de lat.

Binnen enkele minuten gaf Chelsea de voorsprong echter weer weg in de tweede helft. Jefferson Lima en Joshua King brachten de thuisploeg op voorsprong. Alonso redde uiteindelijk vlak voor tijd de eer voor Chelsea door zijn tweede treffer van de middag te maken. Batshuayi viel twintig minuten voor tijd in en wist te scoren, maar zag zijn doelpunt afgekeurd worden.