Mbokani scoort niet meer bij Antwerp: Maar dat ligt niet aan mij, he

Mbokani scoort niet meer bij Antwerp: "Maar dat ligt niet aan mij, he"

Gepubliceerd: zaterdag 29 februari 2020 om 10:00za 29-02-2020 om 10:00

Dieumerci Mbokani heeft het de laatste weken moeilijk om het doel te vinden. Het Nieuwsblad ging daarom bij hem op bezoek. Het vertrouwen van Mbokani is duidelijk niet aangetast.

"Het is nu eenmaal een moeilijke maand geweest voor ons, waarin we - als ik me niet vergis - maar twee op twaalf pakten. Maar dat ligt niet aan mij, hè. Dat ligt aan de hele ploeg. Er zijn nog meer jongens die kunnen scoren. Alleen doen ze het te weinig", geeft Mbokani aan.

Mbokani komt ook zelden in een kansrijke positie. "Ik ga de anderen niet beoordelen, maar als je ziet hoe we spelen… Jij bent journalist, jij ziet onze wedstrijden toch ook? Het is niet dat ik veel kansen mis, hè. De laatste tijd krijg ik amper kansen. Al is dat eigenlijk al sinds het begin zo. Ik krijg altijd lange ballen, terwijl ik ballen in de box wil."

Nochtans rekent Antwerp al een tijdje op de lange bal naar Mbokani. "Ja, af en toe mág dat ook. Maar niet te vaak. Want als ik ze verleng, is er soms ook niemand om er iets mee te doen. Met die lange ballen moet ik ook het duel aangaan en krijg ik constant tikken, wat vaak nog onbestraft blijft ook. En als ík dan eens iets doe, is de scheids er snel bij."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Scoort Mbokani wel tegen KV Oostende?

(217 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws