Clement wijst ook naar wedstrijdleiding na uitschakeling van Club Brugge

Clement wijst ook naar wedstrijdleiding na uitschakeling van Club Brugge

Gepubliceerd: vrijdag 28 februari 2020 om 07:27vr 28-02-2020 om 07:27

Club Brugge moet het Europees toneel verlaten met een 5-0 nederlaag tegen Manchester United. Een pijnlijke affaire voor Philippe Clement, die achteraf ook wat te zeggen over de wedstrijdleiding in beide partijen.

Zo vond de coach van Club Brugge dat het zijn ploeg zeker niet meezat wat betreft de scheidsrechters in beide partijen. "We wisten dat Manchester United een betere ploeg heeft, met meer kwaliteiten, maar we waren zelf niet top. De omstandigheden zaten ook niet mee", citeert Het Laatste Nieuws de coach.

"Niet thuis, waar we een penalty verdienden en Romero rood had moeten krijgen. En niet hier met die rode kaart voor Simon - geel had juister geweest, lees ik - en die trekfout op Okereke", klinkt het.

Het zorgde uiteindelijk voor een uitschakeling en een pijnlijke 5-0 nederlaag in Manchester. "Ik haat verliezen. Dit is heel teleurstellend", voegde Clement er nog aan toe. "Dit komt zeker aan, ja. Ook bij mij. We zijn allemaal winnaars. Dan is het moeilijk om een 5-0 te accepteren. Vooral omdat dit niet onze waarde aangeeft die we de voorbije maanden in Europa laten zien hebben."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws