Club Brugge heeft er opvallende supporter bij: Man United is Lokeren niet, hé

Club Brugge heeft er opvallende supporter bij: "Man United is Lokeren niet, hé"

Gepubliceerd: donderdag 27 februari 2020 om 13:43do 27-02-2020 om 13:43

Het kan een memorabele avond worden voor Club Brugge. Als de troepen van Blauw-Zwart naar de achtste finales van de Europa League willen, zullen ze Manchester United moeten uitschakelen. Een sinecure wordt dat niet, maar met Laszlo Bölöni heeft Club er wel een extra fan bij.

Op zijn persconferentie in aanloop naar het thuisduel met KV Oostende ging de coach van Royal Antwerp FC dieper in op het Europese parcours van Club. Bölöni hoopt op een Brugse overwinning. "En dat doe ik niet eens omdat Club bij een kwalificatie drie dagen voor de bekerfinale opnieuw aan de bak moet in Europa", snoert de Roemeen de cynici meteen de mond volgens Het Laatste Nieuws. Antwerp en Club Brugge kijken elkaar op zondag 22 maart in de ogen op de Heizel.

Nee, Bölöni heeft heel andere redenen. "Een Brugse zege zou gewoon goed zijn voor het Belgisch voetbal", stelt hij. "Al staan ze wel voor een hele zware klus. Manchester United is Lokeren niet, hé. De Engelsen zijn favoriet, maar onmogelijk is het nu ook weer niet." Zelf was Bölöni ook actief in de Europa League, in de voorrondes weliswaar. In de play-off-fase ging zijn Antwerp op de valreep onderuit tegen AZ.

Poll

Supporter jij voor 'vijandige' Belgische clubs in Europa?

(298 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws