Makelaar David praat over toekomst: “Begrijp dat KAA Gent hem wil houden”

Makelaar David praat over toekomst: “Begrijp dat KAA Gent hem wil houden”

Gepubliceerd: dinsdag 25 februari 2020 om 12:49di 25-02-2020 om 12:49

Jonathan David gewild op de transfermarkt. De Canadees scoort het ene doelpunt na het andere bij KAA Gent. Zijn makelaar, Nick Mavromaros, laat zich tegenover Het Laatste Nieuws uit over zijn toekomst.

“Jonathan is klaar voor de volgende stap”, begint de zaakwaarnemer. “KAA Gent heeft zijn carrière gelanceerd, de club heeft heel veel gedaan voor hem. Ik begrijp dat ze hem graag nog langer willen houden, maar Jonathan wil vooruit. De Belgische competitie is fantastisch voor jonge spelers, maar er komt een ­moment voor een volgende stap en die breekt volgende zomer aan.”

Verschillende Europese topclubs worden al genoemd. Porto, Ajax, Lyon, Arsenal en Everton. “Neem ­Arsenal: dan spreken we over top vijf in de Premier League. De volgende stap moet een slimme zijn, dan is dat ­misschien een te grote sprong op dit ­moment. Het hele plaatje moet kloppen.”

“In welke veldbezetting speelt een club? Hoe denkt de coach over Jonathan? Hoe zeker is hij van een basisplaats? Een ­tussenstap kan soms beter zijn. Ik begrijp dat Gent Jonathan nog graag zou houden, maar de club zal er ook wel bij varen. Gent haalde hem voor nul euro en hij zal nu voor een recordbedrag vertrekken”, aldus Mavromaros.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Altijd als EERSTE op de hoogte van: Voetbalnieuws Transfernieuws Voetbalvideo's Volg @voetbalprimeurbelgie!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws